Guestronomy

Guestronomy het kookboek van Ciel Bleu

Om gasten nog meer van dit bijzondere restaurant te laten proeven én de filosofie en dromen van de mensen die dit allemaal waarmaken te vertalen, is dit bijzondere naslagwerk geschreven. Een jaar lang is er aan het boek gewerkt en hebben chefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman en sommelier Noël Vanwittenbergh hun inspiratiebronnen bezocht. Hieruit zijn prachtige verhalen voortgekomen over de leveranciers, de ambassadeurs en de nieuwe generatie van chefs en gastheren en -vrouwen die op het punt staan de gastronomische wereld te veroveren. Daarnaast zijn er maar liefst 52 seizoensgebonden recepten in Guestronomy te vinden, voor als je thuis je vrienden of familie culinair wilt verrassen.

Bestel Guestronomy

Wilt u een exemplaar van Guestronomy bestellen? Plaats een order via [email protected]. U kunt het boek ophalen bij Hotel Okura Amsterdam, of we kunnen het naar u verzenden (hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht). Guestronomy is verkrijgbaar in het Nederlands en Engels voor € 75.

All-in ‘Ciel Bleu Guestronomy’ arrangement

Wilt u de ultieme Ciel Bleu ervaring beleven en het thuis nog eens dunnetjes overdoen? Met het all-in Ciel Bleu ‘Guestronomy’ arrangement krijgt u een zevengangenmenu met per gang een andere, bijpassende wijn en water, koffie, thee en friandises zijn inbegrepen. Om de avond met een knaller af te sluiten krijgt u een gesigneerd ‘Guestronomy’ boek mee naar huis. Zo kunt u aan de hand van de vele recepten uw eigen sterrenmaaltijd bereiden. Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling restaurant reserveringen via [email protected] of +31 (0)20 6787 450.